Informatie

Ellen en Bert Cruts zijn sinds 2007 eigenaar van Gasthof Sonne en sinds 2021 samen met Anne en Kevin. Het gebouw is meer dan 300 jaar oud en kent een rijke historie. Vroeger was het bijvoorbeeld een brouwerij.

Bij Gasthof Sonne bent u altijd aan het goede adres. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd en een goed glas bier of wijn. Dit kan in onze Stube, in het restaurant en op het terras.

Wat kun je in de omgeving beleven? Hieronder enkele voorbeelden, maar onze medewerkers vertellen het u ook graag!

Voorzieningen

We kijken ernaar uit om u een aangenaam verblijf te verzorgen

Restaurant

Wilt u een stevige lunch, een hapje bij de borrel of lekker dineren? Onze kok serveert u de heerlijkste gerechten!

Stube

Niets is lekkerder dan een goede kop koffie, een koud glas bier of een lekker glas wijn. Geniet ervan in onze gezellige Stube, die tevens dienst doet als dorpscafé. Altijd leuk!

Biljart en Darts

Bent u toe aan wat ontspanning? In onze voormalige brouwerij kunt u bijvoorbeeld een potje biljarten of een partijtje darts spelen.

Omgeving

Wat is te doen in onze regio?

Lechweg

Bent u klaar voor een wandeling van 125 km? U vindt ons op het parcours van de vijfde etappe, De perfecte plek om te overnachten!

Outdoor Sports

Rafting, wandelen, skiën, langlaufen, mountainbiken, zwemmen. Hebben we genoeg gezegd? Wij helpen u graag. We hebben tips en contacten!

Zwembad

Het gemeentelijk openlucht zwembad ligt op slechts 400 meter van ons Gasthof. De ideale plek om de spieren te ontspannen en af te koelen bij warm weer.